Ευεξία στο Bella Vita

Πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας!

Σπορ μασάζ

Ένα ισχυρό μασάζ, στο οποίο, εάν είναι επιθυμητό, ​​οι μύες πρέπει να απαλλαγούν από κράμπες, προσκολλήσεις ή υπερβολική οξίνιση.

30 λεπτά.

60 λεπτά

 

Μασάζ ευεξίας

Ένα απαλό μασάζ στο οποίο επιπλέον το ενεργειακό σώμα λειτουργεί μέσω σημείων ενεργοποίησης και της αύρας ή ενεργοποίησης των τσάκρα.

30 λεπτά.

60 λεπτά

 

Μεσημβρινή θεραπεία

Αυτή η θεραπεία περιλαμβάνει ένα απαλό μασάζ στο μυ του λαιμού και της σπονδυλικής στήλης. Στη συνέχεια, όλοι οι μεσημβρινοί “μπαίνουν στο ποτάμι” και απομακρύνονται τυχόν εμπόδια. Επιπλέον, τα σημεία κόμβου ενέργειας ενεργοποιούνται με ελαφριά πίεση. Αυτή η θεραπεία απαιτεί τη συνεργασία του πελάτη με κατευθυνόμενη αναπνοή.

60 λεπτά

 

Θεραπεία έκτακτης ανάγκης

Για μικρότερα περιστατικά, όπως μπλοκαρισμένο νεύρο, σκληρό λαιμό το πρωί, πόνος στην πλάτη που προκαλείται από υπερφόρτωση, μασάζ και ειδικά τεντώματα και κατευθυνόμενη αναπνοή μπορεί να παρέχει άμεση βοήθεια. Στο 90% όλων των περιπτώσεων αυτό βοηθά με απαλό τρόπο και εξοικονομεί φάρμακα.

30 λεπτά.

60 λεπτά

 

PT – Προσωπική προπόνηση

Στην προσωπική προπόνηση, οι γυμναστικές ασκήσεις, το τέντωμα και η κινητοποίηση απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα ή στόχο. Μέσα από συμβουλές και την επικοινωνία “one to one” με τον πελάτη, ο πελάτης μαθαίνει τις ασκήσεις, τις οποίες μπορεί αργότερα να πραγματοποιήσει ανεξάρτητα. Αυτές οι ασκήσεις εξηγούνται με κατανοητό τρόπο και ο πελάτης παίρνει το εκπαιδευτικό του σχέδιο σε χαρτί.

60 λεπτά

90 λεπτά

 

Γυμναστική σπονδυλικής στήλης για ομάδα

Μέσα σε μια ώρα, ολόκληρη η περιοχή του WBS θα κινητοποιηθεί, θα εκπαιδευτεί και θα τεντωθεί και θα χαλαρωθεί. Επίσης, η κοιλιακή προπόνηση περιλαμβάνεται σε αυτό το μάθημα, καθώς απαιτείται ισορροπημένη προπόνηση του μυϊκού αντιπάλου.

Κατά κεφαλή  – Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων 4 άτομα.